Del dine succer på nettet og i dine tryksager

Reklame og event fotografering

Lad fotografiet uderstøtte dit brand

Fotos af dine lokaler, dine byggeprojekter eller din produktion viser meget mere om din virksomhed end man kan skrive sig ud af, fx kan man se om dine lokaler ser pæne og rene ud, virker det til at du tager din virksomhed seriøst? og er det et sted, jeg som kunde har lyst til at komme? 

Fotografierne skal være med til at inspirere dine kunder, når de ser hvad du har lavet, de skal se dine tidligere projekter, så der kan sættes tanker igang om hvad kunden gerne vil have og har mulighed for, hvis du viser at du kan levere produkter eller ydelser som peger i den retning kunden tænker,  har du fået endnu et plus på tillid kontoen og er tættere op at kunden lægger en ordre.

Fotos skal bruges til andet end bare at vise et produkt eller ydelse, dine Foto skal have et udtryk der passer med hvad du gerne vil kommunikere, skal det være rå industri, Klinisk renhed, romantik eller fest og glade dage, mulighederne er mange.

En ting er at tage gode billeder, en anden er at tage fotos der viser hvad de skal, og fastholder en stil som er konstant og som hele tiden kommunikere din virksomheds budskab og brand.

Reklamefotografering i studie eller on location

Har du en fed ide til hvordan at du gerne vil brande dig selv? og mangler du billeder der rammer lige ind i din målgruppe?

Eksemplet her er 5 hvide mænd der er en del af CardioLabs visuelle stil, Vi får ved hjælp af ganske få hjælpemidler skabt en verden der er naturlig, opregtigt og intens.

Midlet var ret simpelt, god mad, god stemning og hygge under shottet og så tilsat en masse grin, det fik modellerne til at slappe af og have det godt med at være midt punkt… Resultatet er både CardioLab og vi glade for.

Fotografier og billeder kan meget mere end ord.

Tag nu den gamelsdags æblekage her, man kan beskrive den nok så flot, lækker sprøde markroner, let pisket flødeskum og friske jorbær på toppen.

Det giver selvfølgeligt SEO, Søgemaskine optimeret tekst, men når dine kunder har ramt din side vil de gerne se æblekagen, og hvordan den tager sig ud.

Og så er det en kæmpe fordel at bilelder kan fange intresse meget mere end tekst på fx de sociale medier.

Billedet her har vi taget for Copenhagen Food Crawl der tager kunder rundt på spænnede resturanter i københavn, så både lokale københavnere men også turister kan prøve spænnende kulniariske oplevelser.

Lad billeder være en del af dit personlige brand

Gunner Carlemalm har tømre og snedker virksomhed i københavn, han og hans medarbejdere levere specialløsninger til både virksomheder og private og det vil Gunnar selvfølgelig gerne vise til sine kunder, for Gunnar kan med sindsro være stolt at de løsninger han laver.

Vi har flere gange produceret billeder til hans virksomhed, her ser du et sommerhus i Drageør som de har bygget fra bunden, og bilelder af renovering af virksomhedlokaler på frederiksberg.

Vil du vide mere om hvad Gunnar kan? så kig på hans hjemmeside, www.Carlemalm.dk der er en hel del mere information om virksomheden.

 

COMSEC har leveret billeder af Carlemalms special priduktion af displays til Martin Schwarts plakater på statens museum for kunst
Brugen af billeder til at vise hvad man kan er genial, her viser Carlemalm en renoverings opgave hos en kunde på Frederiksberg. og COMSEC levere selvfølgelig endnu engang  billederne
Billeder af mennesker der arbejder giver enrelation til håndværkeren der gerne står frem for at vise hvad han kan, COMSEC levere billeder med liv, der taler til dine kunder
Soldat spiser feltration, under øvelse

Fortæl med billeder

Skal du understøtte din historie elller artikel, så få taget billeder der skaber genkendelighed for dine læsere, lad være at bruge standart stockfotos hvis du på nogle mulig måde kan få dine egne billleder med.

Og husk at et fast samarbejde med en fotograf, der er vand til at færdes i milijøre fra de boenede gullve på ambasaderne til møj beskitte muder huller i en kriszonen bare giver lidt flere muligheder end en klassisk reklamefotograf

Soldater marchere under øvelse
Soldat spiser feltration, under øvelse
Ambulance under udrykning
Billede af ambulancedør
Ambulance jakke over dør
Redningshilkopeter, fra forsvaret
Redningshilikopeter fllyvevåbnet
Redningshilikopeter fllyvevåbnet