Produktion og opsætning af

Folie, skilte og klistermærker

Nå du skal have vist dit budskab, er folie en genial løsning.

 

Vi kan pakke din bil, din reception, kontor eller lounge ind med det budkab eller lave det miljø som du gerne vil opnå.

En folie er ikke blot et klistermærke, men en måde at kommunikere på eller skabe rammer om din virksomhed.

Vi kan levere specialdesignet wall stickers som fylder en væg med dit logo eller dine værdier eller vi kan pakke elevator, reception eller mødelokaler ind i folier der ligner læder, træ eller metal og selvfølgelig kan vi også printe dine budskaber så de kan står klart.

Skridsikker gulvfolie og vægfolie dekoration med antibaktiel virkning.

Sikkerheden er vigtig for både medarbejdere og besøgende, og det skal selvfølgelig tænkes ind i de løsninger der bruges når der opsættes folie.

På gulvfolie skal der selvfølgelig være en skridsikker laminat så man minsker mulighed for at glide når man går på folien og på væg/indpaknings folie kan vi påsætte en antibaktielfolie der virker bakterie dræbende, og det selvfølgelig med datablad som i kan bruge i jeres organisation.

Laminatet kan også selvstændig bruges mange steder, eks. på touchskærme, tablets, telefoner, håndtag, knapper, elevatorer, borde osv.

Folien er polymetisk PVC, har aftagelig klæber og er lidt strækbar.

Indendørs har den en holdbarhed på op til 3 år, og udendørs på op til 1 år.

Folien må kun aftørres med en støvfri klud og lunkent vand.

Gulvfolien der indtog danmark…

Vi ser det alle steder, de runde klistermærker der er påsat gulvene for at vi mindes om at holde afstand.

Gulvfolie kan dog så meget mere, eks. vejvisning, Dekoration, eller reklamebudskaber.

Folie med Backteriedræbende effekt

Vægfolien her er opsat på en hospitalsgang og har fået påført et lamint der er med til at ødelægge bakterier, laminatet indeholder sølv-ioner (Ag+), der aktivt ødelægger bakterier op til 99,99%, hvilket gør den perfekt til steder der er i kontakt med folks fingre / hænder.

whiteboardfollie montere på glasparti i kontorlandskab

Bevar lyset, og få en whiteboard væg

Har du en glasvæg der deler jeres kontore hvor du gerne vil minske uroen fra og gennemsynet, så er muligheden at vi sætter en materet folie op for jer, og vil i kunne bruge væggen til at skrive på så laver vi det som en løsning hvor du kan skrive på den med whiteboard tucher.

En anden mulighed er at vi sætter en elektrisk folie op så du har mulighed for at tænde og slukke for gennemkigget til jeres lokaler, det er især optimalt hvis i vil opretteholde diskretion og undgå forstyrelse under jers møder men samtidig vil have muligheden for at kigge ind i mødelokalet når det ikke er i brug.

Folie til afskærmning og vejvisning, også for børn

Skilte, og logoere på væggge og vinduer er en løsning som bliver brugt rigtgt meget, her ses en montering af en materet folie med logo og herunder et skilt der udover at vise boligeforeningens logo også navigere børn til den rette opgang

Gør dine budskaber synlige men bevar udsynet.

Vindues folie med og uden huller, onvway vision eller helt dækkende, folierne kan mere end vi aner, og påsat eks. et vindue, kan vi bevare lysindfaldet i butikken/kontoret men dekorere med budskaber eller reklamer.

En løsning som du sikkert har set mange steder, og som virker hvis du vil ses

COMSEC producere og opsætter gennemsigtig vindues folie