Freelance grafisk designer

KONTAK OSNU

Freelance grafisk designer

 • Projekter af kortere eller længere varighed 
 • Ad hoc-opgaver på freelancebasis
 • … få stor faglighed uden at fastansætte!

Mange mindre og mellemstore virksomheder, organisationer og myndigheder er for små til at fastansætte en grafisk designer. Og for store til at lade være. COMSEC kan hjælpe jer med høj faglighed indenfor grafisk design. På vilkår tilpasset jer.

Få høj faglighed – undgå bøvlet  

Arbejdsmarkedet har udviklet sig kraftigt de seneste år. Stadigt flere specialister bliver hyret ind på freelancebasis for en kortere eller længere periode. Når opgaven er løst, går parterne hver til sit.

For virksomheder, organisationer og myndigheder har udviklingen åbenlyse fordele: Med freelancere er det muligt at hyre erfarne fagfolk med specialistviden til specifikke opgaver over en tidsbegrænset periode – fri for bekymringer om, hvad vedkommende skulle sættes til at gøre efterfølgende, havde der været tale om en fastansættelse.

Nye muligheder for mindre virksomheder

På den lange bane er freelance-specialister i reglen også betydeligt billigere at hyre, idet freelancere kun skal have betaling for den faktiske tid, de arbejder på en opgave. 

Fuldtidsansatte medarbejdere skal have løn fra 08-16 alle hverdage, også i ferier og under sygdom, når de er på barsel eller efteruddannelse.

Kontormøbler, pensionsopsparing, kantineordning og for manges vedkommende almindelige frynsegoder i form af computer, mobiltelefon, aviser/tidsskrifter og sundhedsordning lægger også bånd på virksomheders budgetter, når de fastansætter. Dertil kommer selve rekrutteringen, som for fastansættelser kan vare måneder og koste dyrt. 

For små og mellemstore virksomheder har udviklingen tilmed den fordel, at de på freelancemarkedet kan hyre specialister ind med erfaring og kompetencer på et niveau, som de ellers ville være afskåret fra, hvis der var tale om en fastansættelse.

For freelance-specialisterne har udviklingen på arbejdsmarkedet den åbenlyse fordel, at tilværelsen som fri fugl indfrier manges drøm om at have et mere alsidigt arbejdsliv med betydelig frihed, større variation i arbejdsopgaver og de bedst tænkelige muligheder for at udleve sin indre iværksætter.

Minimalist med militær baggrund

Jeg er en af disse freelance-specialister.

Det betyder, at jeg kan træde til hos jer med kort varsel, hvis I står med et projekt, der kræver en erfaren grafisk designer for en kortere eller længere periode.

Det betyder også, at jeg kan træde til, hvis I løbende har småopgaver, men ikke tilstrækkeligt mange til at fuldtids- eller deltidsansætte en grafisk designer. 

Klik her hvis du vil vide mere om, hvem jeg er og hvad jeg har bedrevet tidligere i min karriere: Som friluftslærer og udsendt soldat – senere som grafisk designer på opgave for én af verdens vel nok mest krævende kunder: Siriuspatruljen i Grønland.  ”Minimalist med militær baggrund"

Eller klik her og book et møde – så tager vi en snak om, hvad I har behov for og hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Bonusinfo: Har I også brug for en dygtig tekstforfatter, fotograf, tegner, videojournalist eller illustrator, har jeg fagligt stærke personer i mit netværk.

Layout til web

Image

Layout til print

Image Image

  Logo design

  Image

  Brandstrupvej 11
  2610 Rødovre
  Danmark

  Image

  Tlf.: 2290 8795
  E-mail.: Bo@COMSEC.dk
  CVR.: 40506578