Website – gode online oplevelser

KONTAK OSNU

Websitet er jeres digitale fingeraftryk

Selv for små og mellemstore virksomheder, organisationer og myndigheder er det i dag nærmest utænkeligt ikke at have en hjemmeside.

Det er der flere grunde til.

Sælger I varer eller tjenesteydelser i en webshop, er hjemmesiden et butikslokale ude på Internettet. Virtuelle butikker spiller en stadigt større rolle på bekostning af fysiske.

For andre er websitet snarere en reception med en samling af tekster, fotos, grafik, video og lyd. I mange tilfælde også nyhedsbrev, blogindlæg og chatfunktion.

Hver for sig og sammen en del af en virtuel fortælling.      

Hold orden… det betaler sig!

Undersøgelser viser, at 60-70 pct. af en købsbeslutning beror på online research.

Alene derfor er der grund til at gøre sig umage på Internettet. Skal kunden føle sig overbevist om, at I er hæderlige og professionelle, må jeres hjemmesiden også være det.

Men der er andre grunde til at gøre sig umage.

Søgemaskiner som Google ved godt, hvad de kan li’. De ved også, hvad de bestemt ikke kan li’. Døde links, forældet tekst og dårligt vedligeholdte hjemmesider er noget af det værste, søgemaskinerne ved. Hvis de finder den slags på jeres hjemmeside, har I nærmest bedt om blive sendt væk fra side 1 på Google, hvor alle gerne vil være.

Moderne websites skal selvfølgelig fungere lige godt på små som store skærme. Være nemme og dermed billige at vedligeholde. Og fri for bindinger og abonnementsordninger. Hjemmesiden er jeres… punktum! 

Hos COMSEC vil vi gerne hjælpe jer med at bygge enkle, solide og brugervenlige websites, som tiltrækker og overbeviser jeres kunder. Klik her og book et møde – så tager vi en snak om, hvad der skal til for at komme i mål.

Branding er jeres visuelle DNA 
Salg er både indhold og form

 

Brandstrupvej 11
2610 Rødovre
Danmark

Image

Tlf.: 2290 8795
E-mail.: Bo@COMSEC.dk
CVR.: 40506578