Salg er både indhold og form

KONTAK OSNU

Salg er både indhold og form

Et lille og diskret visitkort på 40 kvadratcentimeter. Eller et gigantisk og selvsikkert banner på 400 kvadratmeter. Mulighederne for at gøre opmærksom på sig selv og sin sag er mange.

Med folie kan I pakke firmabiler, porte, glasdøre, computere og husgavle ind i lige præcis dét budskab, I måtte ønske. Og nemt skifte det hele ud, når en ny kampagne skal lanceres.

Måske var det tilmed værd at overveje uniformer eller arbejdstøj til de ansatte? Dels er det god reklame ude på gader og stræder, men det giver også kunderne tryghed, at de tydeligt kan se, hvem der banker på døren.

Klassikerne holder stadig

I en tid hvor vi bevæger os rundt i det digitale univers morgen, middag og aften, føles det efterhånden som en luksus fra en svunden tid at røre ved et papirkatalog trykt i god kvalitet. Hvorfor ikke give jeres kunder dén unikke oplevelse og lade dem mærke, at de er noget ganske særligt for jer?

Og så er der messerne, hvor I præsenterer jer for omverdenen: Fagfolk, samarbejdspartnere og kunder. Giv jeres konkurrenter baghjul og vind kampen om opmærksomheden med en stand, som overstråler de andre. 

Hos COMSEC vil vi gerne hjælpe jer med at spinde den røde tråd, så I tager jer godt ud. Og bliver set, hørt og husket! I bestemmer, om I vil have en trykklar fil fra os, eller vi skal stå for hele processen inkl. levering og montering. Klik her (((internt link til kontaktformular))) og book et møde – så tager vi en snak om, hvad der skal til for at vinde kunderne over på jeres side.

 

Brandstrupvej 11
2610 Rødovre
Danmark

Image

Tlf.: 2290 8795
E-mail.: Bo@COMSEC.dk
CVR.: 40506578