Active Extreme X CN LS M

DKK 320,00 eks. moms

Varenummer (SKU): 1909679 Kategori:

Active Extreme X CN LS er en meget funktionel langærmet undertrøje til konkurrence og højntensitets træning i både milde og kølige vintervejrsforhold.

Denne trøje med høj ydeevne kombinerer SEAQUAL™ polyester, Coolmax® Air Technology-materiale og genbrugspolyester for at yde maksimal temperaturregulering ved højintensive fysiske aktiviteter. Trøjen har dessuden et ribstrikket design for ekstra fugttransport og komfort. God stretch og ergonomisk pasform yder optimal bevægelsesfrihed mens zonetilpassede meshpaneler yder ekstra ventilation hvor det er mest nødvendigt. En favorit blandt såvel elitieudøvere som hverdagshelte.

SEAQUAL™ genbrugs materiale
SEAQUAL™ er et initiativ som hjælper me dat rense vores hav fra forurening og øge de cirkulære processer i samfundet. Active Extreme X CN SS er produceret af SEAQUAL™ genbrugspolyester fremstillet af plastikskrald fra havet. Genbrugsmaterialet er ikke kun et godt valg for miljøet, det yder desuden effektiv fugttransport og ventilation for optimal temperaturregulering.

Coolmax® Air Technology
Coolmax® Air Technology-materiale er udviklet for at optimera kroppens naturlige temperaturregulering i såvel kolde som varme vejrforhold. Materialet består af polyesterfibrer med et unikt propellformet tværsnit som giver effektiv regulering af kropstemperaturen for optimal præstationsevne. Tests har vist at Coolmax® Air-teknologien giver tøj med overlegen temperaturregulering, høj komfort og hurtigtørrende effekt.

• Tyndt, let og elastiskt materiale
• SEAQUAL™ polyester fremsstillet af genbrugsplastik
• Coolmax® Air Technology
• Ribbstrikket design for maksimal fugttransport og komfort
• Meshpaneler i armhulerne for effektiv ventilation
• Flade sømme som følger kroppens bevægelser

Ryd

Yderligere information

Vægt 0.17000 kg
Farve

Størrelse

, , ,

40% Polyester SeaQual 39% Polyester "Coolmax" 21% Polyester-recycled
MachineWash60;DoNotBleach;DoNotTumble;DoNotIron;DoNotDryClean;KeepAwayFromFire;WashWSimilarColors;DoNotUseSoftener;WashInsideOut;RemovePromptlyFromWasher